Tapes solidàries


Restaurant La Ferreria
 Tàrtar de tonyina amb guacamole i cruixent d'olives negres

Restaurant El Gravat 
"Taco de camaron"

Restaurant Barecu 
Canelons freds de bacallà i escalivada

Restaurant L'Estanyol 
Bombeta de Gaspatxo de maduixes , tomàquet i all negre

Restaurant Arka 
"Ajoblanco d'espàrrecs blancs amb migas de pernil"

Restaurant Antiga Fonda 
Palpitó de pollastre

Fonda Xesc
Sopa de bolets, herbes i verdures primarenques

Restaurant Ca l'Ignasi
Terrina de porc Ral amb codonyat

Fonda Sala
Terrina de caça amb compota de poma i brots d'enciams

Restaurant La Rectoria d'Orís
Gaspatxo de taronja i melissa amb bacallà en marinada cítrica 

Restaurant L'Auró
"Nacho amb botifarra negra i humus de cigró i albergínia"

Cuina de Sant Tomàs
Bunyols de cigrons amb crema d'espinacs i formatge blau

Restaurant Cal Jutge
Ravioli de carbassó amb formatge i salmó fumat amb crema de fruita seca

Restaurant Les Magnòlies
Mandonguilles de sèpia, crema de pèsols i citronella

Loreto Serrancolí Restaurant Untok
Botifarra d'ou amb peres i reducció de vi ranci

Fonda d'Alpens
Cua de bou amb bolets

Restaurant Can Jubany
"Pastrami de vedella"

Restaurant Faves Comptades
"Cresta farcida de carn, panses i pinyons amb salsa chilly dolça"

Escola d’Hostaleria d'Osona
Pa xinès amb cua de bou, poma i salsa d'espècies

Restaurant Cal Pagès 
Llonganissa de xocolata i cafè

Restaurant Torres Petit / E. d'Hostaleria
Torratxa de menta

Osona Terra
Postres d'Osona Terra

El xocolater de Taradell
"El Sacher del xocolater"

Chocolate Academy
Assortit de bombons

Escola d'Hostaleria
Xocolata i praliné