Restaurant La Ferreria
Tàrtar de tonyina amb guacamole i cruixent d'olives negres
Restaurant El Gravat
"Taco de camaron"
Restaurant Barecu
Canelons freds de bacallà i escalivada
Restaurant L'Estanyol
Bombeta de Gaspatxo de maduixes , tomàquet i all negre
Restaurant Arka
"Ajoblanco d'espàrrecs blancs amb migas de pernil"
Restaurant Antiga Fonda
Palpitó de pollastre
Fonda Xesc
Sopa de bolets, herbes i verdures primarenques
Restaurant Ca l'Ignasi
Terrina de porc Ral amb codonyat
Fonda Sala
Terrina de caça amb compota de poma i brots d'enciams
Restaurant La Rectoria d'Orís
Gaspatxo de taronja i melissa amb bacallà en marinada cítrica
Restaurant L'Auró
"Nacho amb botifarra negra i humus de cigró i albergínia"
Cuina de Sant Tomàs
Bunyols de cigrons amb crema d'espinacs i formatge blau
Restaurant Cal Jutge
Ravioli de carbassó amb formatge i salmó fumat amb crema de fruita seca
Restaurant Les Magnòlies
Mandonguilles de sèpia, crema de pèsols i citronella
Loreto Serrancolí Restaurant Untok
Botifarra d'ou amb peres i reducció de vi ranci
Fonda d'Alpens
Cua de bou amb bolets
Restaurant Can Jubany
"Pastrami de vedella"
Restaurant Faves Comptades
"Cresta farcida de carn, panses i pinyons amb salsa chilly dolça"
Escola d’Hostaleria d'Osona
Pa xinès amb cua de bou, poma i salsa d'espècies
Restaurant Cal Pagès
Llonganissa de xocolata i cafè
Restaurant Torres Petit / E. d'Hostaleria
Torratxa de menta
Osona Terra
Postres d'Osona Terra
El xocolater de Taradell
"El Sacher del xocolater"
Chocolate Academy
Assortit de bombons
Assortit de bombons
Escola d'Hostaleria
Xocolata i praliné